Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Average Point
5.0
Excellent (6)
%100
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment

29.05.2020 20:19
hızlı teslimat ve ürün desteği için teşekkür ederim.
Is this comment useful? No (0) Answer
29.05.2020 20:18
bazı şeylerin kalitesi hiç tartışılmamalı, mesela sizin.. :)
Is this comment useful? No (0) Answer
14.05.2020 20:20
alırken de satarken de her konuda desteğini kesmeyen firma, teşekkürler emeğinize sağlık.
Is this comment useful? No (0) Answer
08.05.2020 22:23
fiyatlar acayip derecede uygun bundan sonra her ürünü buradan alacağım
Is this comment useful? No (0) Answer
03.05.2020 17:34
hemen uzadı be bu ne hız ne ara yahu
Is this comment useful? No (0) Answer
03.05.2020 17:31
hemen teslimin tek adresi yav
Is this comment useful? No (0) Answer
03.05.2020 17:28
2-3 dk da yüklediler süreyi takipçisiyim bundan sonra
Is this comment useful? No (0) Answer
01.05.2020 17:31
bu kadar hızlı yapan site varsa cıksın karsısına dövüşek :D
Is this comment useful? No (0) Answer
30.04.2020 17:33
Pusmuşlar hemen teslim edelim derdindeler :D
Is this comment useful? No (0) Answer
29.04.2020 17:30
beklediğimi hatırlamıyorum yav
Is this comment useful? No (0) Answer

SilkRoad Online (SRO) Nedir?

SilkRoad Online, çoğumuz tarafından bilinen Knight Online, LineAge türü bir online oyundur.

SilkRoad Online, zamanında kullanılan İpek Yolu Ticareti üzerine kurulmuştur. Oyuncular, oyun içerisinde belli bir Level seviyesine gelerek (20 Level) Trader (Kervancı), Hunter (Guard) veya Thief (Hırsız) meslekleri üzerine kendilerini geliştirmeye çalışmaktadırlar.

Tabii ki bu sayılan meslekler üzerinde başarılı olmak sanıldığı kadar kolay değil doğal olarak. Bu meslekler üzerinde başarılı olabilmek için oyuna başlanıldığı andan itibaren çeşitli fantastik yaratıklarla uğraşıp, birçok Quest (Görev) tamamlayarak uygun bir şekilde karakterinizin Skill ve Stat puanlarını toplayıp, karakterinizi gerektiği şekilde geliştirmek zorundasınız.

SilkRoad Online şimdiye kadar bu tür oyunlar arasında oynadığım en başarılı yapıt bana göre ve beta sürümü bitmesine ve gerçek sürüme geçilmesine rağmen hala oyunda güzel değişimler yapılması yönünde hızla ilerliyorlar.

SENDE SİLKROAD DÜNYASINDA EN GÜÇLÜ MACERACI OL !